Guyon Waton - Pelanggaran

05:52 5.37 MB 2023-09-21 12:47:19
Name Description
Title : Guyon Waton - Pelanggaran
Artist : Guyon Waton
Duration : 05:52
Extensions : Audio MP3 & Video MP4 - VideoType: HD
Bitrate : 128 kbps
Posted on : 2023-09-21 12:47:19
Views : 150
Source : YouTube.com

Guyon Waton - Pelanggaran

Lirik: Guyon Waton - Pelanggaran

Tegel kowe nglarani wong kaya aku

Sing wis nampa elek-apike uripmu

Lila, aku lila berjuang mati-matian

Nanging, kowe malah milih demikian (demikian)


Isa-isane kowe ngarang cerita

Nangis kelaran, nutupi kesalahan

Sok-sokan cidra, padhahal sing nggawe lara

Dramamu uwis tak waca

Lunga'a, aku ra gela


Trima ngalih, ngampet perih

Tak angkat gendera putih

Aku nyerah, lambaikan tangan

Dadah, Sayang (dadah, Sayang), tresnaku wis ilang


Sepurane, Sayang

Atimu wis kebobolan

Ora isa jaga perasaan


Kowe main belakang

Kabeh rasaku tak buwang

Pelanggaran, kowe tak kertu abang


Isa-isane kowe ngarang cerita

Nangis kelaran, nutupi kesalahan

Sok-sokan cidra, padhahal sing nggawe lara

Dramamu uwis tak waca

Lunga'a, aku ra gela


Trima ngalih, ngampet perih

Tak angkat gendera putih

Aku nyerah, lambaikan tangan

Dadah, Sayang, tresnaku wis ilang


Sepurane, Sayang

Atimu wis kebobolan

Ora isa jaga perasaan


Kowe main belakang

Kabeh rasaku tak buwang

Pelanggaran, kowe tak kertu abang


Kowe main belakang

Kabeh rasaku tak buwang

Pelanggaran, kowe tak kertu abang

(Tak kertu abang! Loro karo)



Download Lagu Gratis Guyon Waton - Pelanggaran di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Guyon Waton - Pelanggaran Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Guyon Waton - Pelanggaran.
Baca lebih lanjut
Tutup lirik

Download Mp3 Guyon Waton - Pelanggaran

Download Video Guyon Waton - Pelanggaran

Download Lagu Guyon Waton - Pelanggaran Mp3 dengan lirik gratis, ukuran File 5.37 MB dan durasi 05:52 menit dengan kualitas audio MP3 & video MP4 HD terbaik, Lagu ini di nyanyikan oleh pada Kamis, 24 Agustus 2023, Dapatkan link download lagu Guyon Waton mp3 gratis, mudah dan cepat.

Related

Popular


Simpan alamat website ini dan ingat Gudanglagu321.lat



Top