Happy Asmara - Lemah Teles

06:17 5.75 MB 2023-03-25 02:03:35
Name Description
Title : Happy Asmara - Lemah Teles
Artist : Happy Asmara
Duration : 06:17
Extensions : Audio MP3 & Video MP4 - VideoType: HD
Bitrate : 128 kbps
Posted on : 2023-03-25 02:03:35
Views : 124
Source : YouTube.com

Happy Asmara - Lemah Teles

Lirik: Happy Asmara - Lemah Teles

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan


Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan, hoo-oo


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan


Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Lemah teles gusti sing bakal mbales



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lemah Teles di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara - Lemah Teles Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Lemah Teles.
Baca lebih lanjut
Tutup lirik

Download Mp3 Happy Asmara - Lemah Teles

Download Video Happy Asmara - Lemah Teles

Download Lagu Happy Asmara - Lemah Teles Mp3 dengan lirik gratis, ukuran File 5.75 MB dan durasi 06:17 menit dengan kualitas audio MP3 & video MP4 HD terbaik, Lagu ini di nyanyikan oleh pada Minggu, 18 Juli 2021, Dapatkan link download lagu Happy Asmara mp3 gratis, mudah dan cepat.

Related

Popular


Simpan alamat website ini dan ingat Gudanglagu321.lat



Top